produktbilder_webb_ovrigt.jpg

Asunto-osake lainan vakuutena

Otamme lainanvakuudeksi pääkaupunkiseudulla sijaitsevia yksityishenkilöiden asunto-osakkeita. Voit saada lainaa asunto-osakettasi vastaan, mikäli osakekirjat ovat henkilökohtaisessa omistuksessasi, eivätkä osakekirjat ole lainan vakuutena pankissa.

Lainan tekoa varten tarvitsemme voimassa olevan henkilöllisyysasiakirjan, alkuperäisen osakekirjan, sekä tuoreen isännöitsijäntodistuksen. Mikäli asunto-osake on ostettu viimeisen puolen vuoden aikana, otathan mukaan myös kauppakirjan ja tositteen arvonlisäveron maksusta. Viimeisen puolen vuoden aikana perintönä saaduista asunto-osakkeista haluamme nähdä myös perunkirjan. Yhteisomituksessa olevan asunto-osakkeen lainan myöntämiselle tarvitaan molempien omistajien läsnäolo. Emme hyväksy valtakirjaa.

 

Laina-arvion teemme paikan päällä. Lainan määrään vaikuttaa asunnon arvioitu myyntihinta asuntomarkkinoilla. Voit kuitenkin ottaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Lainaa voi korottaa myöhemmin, mikäli lisälainalle tulee tarvetta.

 

Lainan saa nopeasti, jopa saman päivän aikana.

 

Laina-aikamme on neljä kuukautta. Laina-ajan päätyttyä lainan voi lunastaa, tai uudistaa maksamalla kertyneet korot ja toimitusmaksun, jonka jälkeen alkaa uusi neljän kuukauden lainajakso.

 

Lainalaskurillamme voit laskea mitä haluamasi lainasumma tulisi maksamaan: https://www.suomenpanttilaina.fi/lainaus/