Arvioitsija

Mielenkiintoista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä arvoesineiden parissa.


Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

Arvioitsijan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelutehtävät tiskillä, puhelimitse ja sähköisesti, arvoesineiden vakuusarvon arviointi, esineiden jälleenmyyntiin liittyvät huutokauppatyöt sekä tuotteiden myynti konttoreissa, toimistotyöt, varastonhoito ja postitus.

Työtekijältä odotamme:

- työhön sopivaa koulutusta; kelloseppä, kultaseppä, myyntityö tai aikaisempaa työkokemusta panttialalta tai muista alalle sopivista työtehtävistä

- kokemusta rahankäsittelystä tai kassatyöskentelystä

- hyvät tietotekniset taidot

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- tuotetietämystä ja kiinnostusta arvoesineitä kohtaan, kuten koruja, arvokelloja, soittimia, elektroniikkaa tai taidetta.

Lisäksi katsomme eduksesi:

- kielitaitoa

- tiimityöskentelytaitoja

- joustavuutta


Toimipisteemme

Hakaniemen Pantti, Vuosaaren Pantti ja Myyrmäen Pantti sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Suomen Panttilaina Oy

Suomen Panttilaina Oy on Ruotsin johtavan ja nopeasti laajenevan panttilainaamoyrityksen Pantbanken Sverigen tytäryhtiö Suomessa. Toiminta-ajatuksenamme on arvioida ja tarjota asiakkaillemme lainaa arvoesineitä vastaan. Henkilökunnallamme on laaja kokemus erilaisten esineiden arvioimisesta. Lainanvakuutena panttilainaamoissa käyvät esimerkiksi jalometallit, taide, soittimet, elektroniikka ja taidelasiesineet. Lainauksen lisäksi toimintaamme kuuluu hoitamattomien lainojen myynti julkisessa verkkohuutokaupassamme, sekä yritykselle takaisinostettujen esineiden jälleenmyynti verkkokaupassamme ja konttoreissamme.

Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee seitsemän vakituista työntekijää. Nyt etsimmekin uutta ja energistä arvioitsijaa porukkaamme.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville kello 10.00-18.00, työtuntimäärien vaihdellessa konttoreittain 37,5 tunnista 42,5 tuntiin viikossa. Yrityksemme tarjoaa vakituisille työntekijöilleen palkan lisäksi työterveyspalvelut, sekä lounas- ja virikesetelit.

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen jani.kovasiipi@suomenpanttilaina.fi, tai viimeistään 31.10.2019. Voit liittää hakemukseesi myös mahdollisen palkkatoiveesi. Tarjolla on vakituinen, kokoaikainen työpaikka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Skapad 2019-10-14

Takaisin uutisarkistoon

FinnishFinnish SwedishSwedish
EnglishEnglish