Topfolds_2021_Finland3.jpg

Voimme myydä esineesi puolestasi.

Laki panttilainauslaitoksista määrää, että emme voi ostaa esineitä suoraan asiakkailtamme. Laina-asiakkaana voit kuitenkin jättää esineesi lunastamatta takaisin, jolloin tulos on sama. Saat rahasi heti, etkä joudu maksamaan takaisin, jos et halua esinettä takaisin. Esineesi on Suomen Panttilainan hallussa lainajakson ajan, joten voit lunastaa sen takaisin itsellesi ennen laina-ajan päättymistä. Jos et ole lunastanut esinettäsi lainajakson päättyessä, myymme sen huutokaupassa. Jos esineesi myyntihinta on suurempi kuin velkasi, maksamme yli menneen osan sinulle. Jos myyntihinta on puolestaan lainavelkaa pienempi, se on meidän vastuullamme. Et ole koskaan takaisinmaksuvelvollinen, kun otat lainaa Suomen Panttilainasta.

Näin voit myydä:

Fri värdering

1. Ilmainen arviointi.

Arvioija tutkii ja arvioi esineesi.

Vad erbjuder vi?

2. Mitä voimme tarjota?

Saat lainatarjouksen esineestä, joka on enintään 80 % esineen jälleenmyyntiarvosta.

Pengar direkt

3. Rahat heti.

Jos haluat ottaa lainan, saat rahat heti. Et ole velvollinen lunastamaan esinettäsi, etkä maksamaan rahoja takaisin.

Vi säljer din vara

4. Myymme esineesi.

Jos et halua esinettäsi takaisin, myymme sen puolestasi huutokaupassa, kun laina on erääntynyt. Jos tuotto on lainavelkaasi suurempi, maksamme yli menneen osan sinulle.

Miksi kannattaa myydä Suomen Panttilainan kautta?

Fri värdering

Teemme ilmaisen arvioinnin.

Pohditko jonkin esineen myymistä? Tule lähimpään konttoriin, saat ilmaisen arvion esineellesi.

Från gitarr till traktor

Voit aina katua.

Koska säilytämme esineesi koko laina-ajan, voit koska tahansa lunastaa sen takaisin tai uudistaa lainasi.

Överskottet går till dig

Yli mennyt tuotto sinulle.

Jos esineesi tuotto huutokaupassa on suurempi kuin velkasi, maksamme yli menneen osan sinulle.

Usein kysytyt kysymykset.

Onko sinulla kysyttävää Suomen Panttilainan kautta myymisestä? Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit soittaa meille tai tulla käymään konttorissamme, autamme mielellämme.

Otamme vastaan kaikkea, millä on jälleenmyyntiarvoa ja mikä voidaan myydä panttihuutokaupassa.

Tavallisimpia vakuudeksi saamiamme esineitä ovat kulta ja korut, mutta otamme vastaan myös vahvistimia, muumimukeja, pöytähopeita, sähköpotkulautoja ja kaikkea siltä väliltä.

Panttilainaamo antaa lainaa esineitä vastaan. Lainaan ei liity takaisinmaksuvelvollisuutta, sillä jätät esineen lainan vakuudeksi. Saat rahat heti, kun jätät esineesi meille. Jos et halua esinettä takaisin, et maksa rahoja takaisin. Tällöin lainan vakuutena ollut esine myydään panttihuutokaupassa lainan erääntymisen jälkeen. Jos esineen myyntihinta on suurempi kuin lainavelkasi ja myyntiin liittyvät maksut, maksamme yli menevän osuuden sinulle. Toisin sanoen on mahdollista, että saat myynnistä vielä lisärahaa, etkä ole koskaan takaisinmaksuvelvollinen.

Kyseessä on siis kätevä tapa myydä esineitä, joista ei enää ole iloa sinulle, mutta jotka voivat ilahduttaa jotakuta toista.

Voit aina katua ja lunastaa tavarasi takaisin laina-ajan kuluessa. Meille jättämäsi esine kirjataan lainana riippumatta siitä, haluatko esineen takaisin vai et. Lainaan ei sisälly takaisinmaksuvelvollisuutta, jos et halua esinettäsi takaisin. Jos kuitenkin kadut päätöstäsi lainajakson aikana, voit aina lunastaa esineesi takaisin. Tällöin maksat takaisin lainasumman, korot ja maksut siltä ajalta, jonka esine on ollut meillä. Lähetämme kaikille asiakkaille muistutuksen lainan erääntymisestä ja ilmoitamme, milloin on viimeinen maksupäivä, jos haluaa lunastaa esineensä takaisin.

Panttilainaamo pitää myyntihinnasta itsellään lainavelan ja myyntiin liittyvät maksut. Jos esineen myyntihinta on näitä suurempi, maksamme yli menevän osuuden laina-asiakkaalle. Toisin sanoen on mahdollista, että saat lisää rahaa myynnin jälkeen. Jos esineen myyntihinta on puolestaan pienempi, Suomen Panttilaina vastaa erotuksesta. Et ole laina-asiakkaana koskaan takaisinmaksuvelvollinen.

Jos et halua esinettäsi takaisin, myymme sen puolestasi panttihuutokaupassa. Jos esineen myyntihinta on lainasummaasi alhaisempi, Suomen Panttilaina vastaa erotuksesta. Et ole laina-asiakkaana koskaan takaisinmaksuvelvollinen.