Topfolds_2021_Finland2.jpg

Omistamasi esine toimii vakuutena.

Panttilainaus merkitsee turvallista ja varmaa lainaa kaikille, jotka tarvitsevat lisärahaa. Antamiemme lainojen vakuutena on ollut kaikkea mahdollista – ja asiakas saa aina rahat heti. Koska omistamasi esine toimii vakuutena, sinusta ei tule takaisinmaksuvelvollista. Jos et lunasta vakuudeksi antamaasi esinettä tai pidennä lainaasi lainajakson lopussa, myymme esineesi huutokaupassa. Jos esineesi myyntihinta on suurempi kuin velkasi, maksamme yli menneen osan sinulle. Tuo esineesi ilmaiseen arviointiin!

Panttilainaus – näin se toimii:

K0m till våra kontor

1. Tule käymään.

Tuo arvioitava esine johonkin konttoreistamme.

Fri värdering

2. Ilmainen arviointi.

Arvioija tutkii ja arvioi esineesi.

Det här erbjuder vi

3. Mitä voimme tarjota? 

Saat lainatarjouksen esineestä, joka on enintään 80 % esineen jälleenmyyntiarvosta.

Pengar direkt

4. Saat rahat heti.

Jos haluat ottaa lainan, saat rahat heti.

Lainaa konttoreistamme

Miksi kannattaa lainata Suomen Panttilainasta?

Alla kan låna!

Kaikki voivat lainata.

Panttilainauksessa arvioimme esineesi emmekä sinua. Koska omistamasi esine toimii vakuutena, emme tarkista luottotietojasi.

Låna på allt från klockor till traktorer

Kaikkea kelloista designklassikkoihin.

Panttilainan vakuutena voi olla lähes mitä vain! Koruja, kelloja, soittimia, antiikkiesineitä, keramiikkafiguureita ja paljon muuta.

Betala tillbaka när du vill. Om du vill.

Valitse milloin maksat takaisin. Tai ole maksamatta.

Meiltä voit lainata antamalla omaisuuttasi vakuudeksi. Et siis ole koskaan takaisinmaksuvelvollinen, etkä joudu velkaloukkuun.

Vad kan du låna på?

Mitä voi antaa lainan vakuudeksi?


Tavallisimpia panttilainan vakuuksia ovat kellot, korut, taide, soittimet, kulta, hopea ja timantit. Panttilainaa voi kuitenkin saada monista muistakin esineistä. Ehkä sinullakin on jotakin arvokasta vintillä tai pöytälaatikossa?

Usein kysytyt kysymykset.

Onko sinulla kysyttävää Suomen Panttilainalta lainaamisesta? Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit soittaa meille tai tulla käymään konttorissamme, autamme mielellämme.

Lähes kaikki on mahdollista! Tavallisimpia lainan vakuudeksi annettavia esineitä ovat kulta- ja hopeaesineet, kellot, soittimet sekä design- ja antiikkiesineet. Kyse voi olla 18 karaatin kultaisesta panssariketjusta, Gibson-kitarasta tai harvinaisesta muumimukista. Meiltä löytyy asiantuntevia arvioijia kaikilta osa-alueilta.

Tiettyjen esineiden osalta vaadimme kuitin ja todistuksen näyttämistä. Tuo esineesi ilmaiseen arviointiin. Lisätietoja tietynlaisista esineistä saat soittamalla lähimpään konttoriin.

Minimilainasumma meillä on 20€.

Lainan uudistaminen tarkoittaa lainajakson pidentämistä. Sen voi tehdä maksamalla lainan korot ja maksut. Lainaa ei tarvitse uudistaa joka kuukausi, vaikka korko lasketaankin kuukausittain. Lainan viimeinen uudistamispäivä on kuukausi eräpäivän jälkeen. Laki panttilainauslaitoksista säätää näin. Lainan kannalta tärkeitä päivämääriä ovat eräpäivä sekä viimeinen uusimispäivä. Lainan voi uudistaa konttorissa tai kotisivullamme kohdasta Omat lainat.

Täältä voit lukea lainojemme koroista.

Tavallinen laina erääntyy neljän kuukauden kuluttua lainan ottamisesta. Laki panttilainauslaitoksista määrää, että tähän lisätään aina kuukauden odotusaika eräpäivän jälkeen. Lainan viimeinen uudistamispäivä on siis kuukausi eräpäivän jälkeen. Laina-asiakkaanamme saat siis normaalisti laina-ajaksi 4+1 kuukautta, ja tämän ajan kuluessa laina on joko lunastettava tai uudistettava. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä konttoriimme. Voit myös lukea lisää Lainaus-sivulta.

Lainoissa on 1-4 kuukauden laina-aika, ja lainan voi lunastaa koska tahansa sinä aikana. Yhden kuukauden lainoja tehdään esimerkiksi elektroniikasta, jossa arvo tippuu nopeammin. Kun 1-4 kuukautta on kulunut, voi lainan uudistaa maksamalla kertyneen koron sekä käsittelymaksun. Uusi lainajakso alkaa kyseisestä päivästä. Laki panttilainauslaitoksista määrää, että tähän lisätään aina kuukauden odotusaika eräpäivän jälkeen.

Lainan ottaminen esinettä vastaan sujuu nopeasti. Kuluu harvoin viittä minuuttia kauempaa, kun rahat ovat kädessäsi tai tililläsi. Kun arviointi on tehty, saat panttikuitin ja rahat heti. Paketoimme ja säilytämme esineesi turvallisesti ja vakuutettuna sen mukaisesti, mitä Laki panttilainauslaitoksista vaatii.

Haluatko korottaa lainasummaasi?

Ota mukaasi panttikuitti ja henkilöllisyystodistus ja tule konttoriimme, niin arvioijamme voi suorittaa uuden ilmaisen arvioinnin voimassa olevasta lainastasi. Jos lainan korottamiseen on mahdollisuus, voit valita itse miten paljon sitä korotat, ilmoittamaamme enimmäismäärään asti.