Topfolds_2021_Finland.jpg

Aina maksuton arvio. 

Olemme arvioineet esineitä ja antaneet niistä lainaa jo vuodesta 1866. 
Vuosien varrella olemme nähneet kaikenlaista kelloista ja taideteoksista omalaatuisiin antiikkiesineisiin ja vanhoihin aseisiin. Onko sinulla kotona jotakin, jonka arvoa pohdit? 
Tuo esineesi ilmaiseen arviointiin!

Lainan saat käteisellä tai tilisiirrolla henkilökohtaiselle kotimaiselle pankkitilillesi. Maksu näkyy tililläsi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Näin arviointi tapahtuu:

K0m till våra kontor

1. Tule käymään.

Tuo arvioitava esine johonkin konttoreistamme.

Fri värdering

2. Ilmainen arviointi.

Arvioija tutkii ja arvioi esineesi. 

Det här erbjuder vi

3. Mitä voimme tarjota? 

Saat lainatarjouksen summasta, joka on enintään 80 % esineen jälleenmyyntiarvosta.

Pengar direkt

4. Saat rahat heti.

Jos haluat ottaa lainan, saat rahat heti.

Lainaa konttoreistamme

Miksi pyytää arvio Suomen Panttilainasta?

Pantilainaan Jani COO

Saat vastauksen heti.

Arvioijamme antavat nopean ja varman arvion. Useimmissa tapauksissa esineen arviointi kestää vain muutaman minuutin. Löydä lähin konttori.

Du får ett låneerbjudande

Saat lainatarjouksen.

Saat arvioinnin yhteydessä lainatarjouksen.  Jos hyväksyt tarjouksen, saat rahat heti. Lainaa Suomen Panttilainasta.

Värdera hos Pantbanken, svar direkt

Saat lisätietoja esineestäsi.

Selvennämme erilaiset leimat, nimikirjoitukset ja muut tuntomerkit. Ehkä esineen taustalla on jokin jännittävä tarina, josta et ole kuullut? Lisätietoja meistä.

Usein kysytyt kysymykset.

Onko sinulla kysyttävää arvioinnista? Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, soita meille tai tule käymään, autamme mielellämme.

Kaikki Suomen Panttilainan konttorit tarjoavat ilmaisen arvioinnin arvoesineillesi. Riippumatta siitä otatko lainaa esinettä vastaan vai haluatko vain tietää sen arvon, saat aina ilmaiseksi suullisen arvion esineen laina-arvosta.

Jos haluat vain suuntaa-antavan arvion esineesi arvosta, voit lähettää meille sähköpostitse kuvia ja kuvauksen esineestä, tai voit soittaa johonkin konttoreistamme.

Jos kyseessä on suurempi esine, suosittelemme soittamaan konttoriin etukäteen varmistaaksesi, että voimme antaa panttilainaa sen kaltaisista esineistä.

Esineen arvo määräytyy monen eri seikan mukaan, kuten materiaali, ikä, kunto, valmistaja sekä markkinoiden kysyntä.

Jos esine on jalometallia, kyseisen metallin maailmanmarkkinahinta on tärkein tekijä, eikä kunnolla ole niin paljon merkitystä.

Jos kyseessä on tunnetun taiteilijan muotoilema lasimaljakko, sen kunnolla on suuri merkitys. Myös merkinnät ja valmistuserien määrä voivat vaikuttaa hintaan. Jos maljakosta on tehty rajoitettu erä, se on yleensä arvokkaampi kuin massatuotantona valmistettu maljakko.

Laina-arvon pohjana on esineen oletettu jälleenmyyntiarvo, toisin sanoen se, millä hinnalla esineen voi olettaa myytävän huutokaupassa.

Jos haluat tietää esineesi arvon – tervetuloa konttoriimme, niin teemme arvioinnin ilmaiseksi!

Jokainen Suomen Panttilainan antama arvio on yksilöllinen. Jos jätät esineesi meille, lainasumma on luonnollisesti sama koko lainajakson ajan. Jos haluat pantata saman esineen myöhemmin uudelleen, laina-arvo ei välttämättä ole sama. Arvon muutokseen voivat vaikuttaa eri tekijät, kuten kullan maailmanmarkkinahinta, markkinoiden muuttunut kysyntä tai esineen kunnon muutokset. Suomen Panttilaina tekee uuden arvioinnin aina, kun esine tuodaan meille, jotta asiakas saa tietää ajankohtaisen laina-arvon.

Jos olet saanut meiltä arvion esineestä, mutta et ole jättänyt sitä meille lainan vakuudeksi, arvio on voimassa vain kyseisen päivän ajan, jos Suomen Panttilainan kanssa ei ole muuta sovittu.