Second hand by Suomen Panttilaina

Suomen Panttilaina on antanut esineille uuden elämän siitä lähtien, kun avasimme ovet ensimmäisen kerran 157 vuotta sitten. Silloin ja nyt Suomen Panttilaina on älykkäämpi pankki, jossa kuka tahansa voi lainata ilman velkakierteen riskiä. Mutta tietenkin niin Suomen Panttilaina kuin maailmakin ovat muuttuneet paljon. Jokaisella esineellä on aikansa, ja jokaisella ajalla on omat haasteensa. Tässä ja nyt ei ole epäilystäkään siitä valtavasta haasteesta, jonka kaikki kohtaamme. Kestävän tasapainon löytäminen elämäntapamme ja planeettamme kestokyvyn välillä on selvä tavoite.

Yksi helppo tapa vähentää ilmastovaikutustamme on ostaa laadukkaita käytettyjä tuotteita uusien sijaan. Suomen Panttilainan verkkokaupassa ja huutokaupoissa voit aina löytää monenlaisia ainutlaatuisia esineitä, joita et löydä mistään muualta. Tervetuloa mukaan!

Shoppaa meillä

SP3.jpg

Osta käytettyä Panttilainassa Tutustu huutokauppavalikoimaamme täällä.

SP2.jpg

Osta käytettyä Panttilainassa

Kierrätys


Omistatko jotain arvokasta, josta et enää tarvitse? Tai tarvitsetko väliaikaista lisärahaa? Tällöin voi olla hyvä idea piipahtaa Suomen Panttilainamo -palvelussa. Arvioimme, annamme lainaa ja myymme lähes mitä tahansa voit kuvitella.

Koska omaisuutesi on meille vakuutena, et koskaan joudu velkakierteeseen etkä ole velvollinen lunastamaan lainaasi, jos et halua. Kaikki lunastamattomat lainat myydään huutokaupassa laina-ajan päätyttyä. Jos liiketoiminnasta kertyy ylimääräistä voittoa, se kuuluu sinulle!

Tervetuloa johonkin toimistostamme