Belånat och sålt saker och ting sedan 1866.

Avoimet työpaikat.

Meillä on yksi avoin työpaikka:

Arvioitsija

Mielenkiintoista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä arvoesineiden parissa.


Työtehtäviin kuuluvat:

Arvioitsijan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelutehtävät tiskillä, puhelimitse ja sähköisesti, arvoesineiden vakuusarvon arviointi, esineiden jälleenmyyntiin liittyvät huutokauppatyöt sekä tuotteiden myynti konttoreissa, toimistotyöt, varastonhoito ja postitus.


Työtekijältä odotamme:

- Työhön sopivaa koulutusta esim. kelloseppä, kultaseppä, myyntityö, tai aikaisempaa työkokemusta panttialalta tai muista alalle sopivista työtehtävistä

- Kokemusta rahankäsittelystä ja kassatyöskentelystä

- Hyvät tietotekniset taidot

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

- Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

- Tuotetietämystä ja kiinnostusta arvoesineitä, kuten koruja, arvokelloja, soittimia, elektroniikkaa ja taidetta kohtaan


Lisäksi katsomme eduksesi:

- Kielitaitoa

- Tiimityöskentelytaitoja

- Joustavuutta


Toimipisteemme

Tällä hetkellä Suomen Panttilaina Oy:llä on kolme konttoria pääkaupunkiseudulla, Helsingissä Hakaniemen Pantti ja Vuosaaren Pantti, ja Vantaan Myyrmäessä Myyrmäen Pantti.

Suomen Panttilaina Oy on Ruotsin johtavan ja nopeasti laajenevan panttilainaamoyrityksen Pantbanken Sverigen tytäryhtiö Suomessa. Toiminta-ajatuksenamme on arvioida ja tarjota asiakkaillemme lainaa arvoesineitä vastaan. Henkilökunnallamme on laaja kokemus erilaisten esineiden arvioimisesta. Lainanvakuutena panttilainaamoissa käyvät esimerkiksi jalometallit, taide, soittimet, elektroniikka ja taidelasiesineet. Lainauksen lisäksi toimintaamme kuuluu hoitamattomien lainojen myynti julkisessa verkkohuutokaupassamme, sekä yritykselle takaisinostettujen esineiden jälleenmyynti verkkokaupassamme ja konttoreissamme.

Kolme konttoriamme, Hakaniemen Pantti, Vuosaaren Pantti ja Myyrmäen Pantti sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee kahdeksan työntekijää. Nyt etsimme uutta ja energistä arvioitsijaa porukkaamme.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville kello 10.00-18.00, työtuntimäärien vaihdellessa konttoreittain 37,5 tunnista 42,5 tuntiin viikossa. Yrityksemme tarjoaa määräaikaisille työntekijöilleen työterveyspalvelut Mehiläisessä.


Hakuohjeet

Etsimme määräaikaista, kokoaikaista panttivirkailijaa työskentelemään kaikissa toimipisteissämme. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2022

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen jani.kovasiipi@suomenpanttilaina.fi. Hakuaika loppuu 28.02.2022. Voit liittää hakemukseesi myös mahdollisen palkkatoiveesi.

 

Yhteystiedot:
Jani Kovasiipi, operatiivinen päällikkö

jani.kovasiipi@suomenpanttilaina.fi

Tavoitettavissa arkisin 10-17:00.