LAINAA ITSELTÄSI

Tervetuloa!

Pantbanken Sverige antaa mahdollisuuden lainata rahaa nopeasti ja helposti pantiksi annettavaa tavaraa vastaan. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1866 alkaen ja toimipisteitä on tällä hetkellä Tukholmassa, Malmössä ja Västeråsissa. Asiantuntijamme antavat mielellään maksuttoman arvion tavaran arvosta ja osa toimipisteistämme on avoinna myös lauantaisin.

Mitä voin antaa pantiksi?

Uskomme, että lähes kaikki on mahdollista. Tavallisimpia pantiksi annettuja tavaroita ovat kuitenkin kulta- ja hopeaesineet, kellot, tekniset laitteet, musiikki-instrumentit, antiikkiesineet ja taide. Kysymykseen tulevat myös muut tavarat, joita on helppo säilyttää ja joilla on arvoa käytettynä. Tiettyjen tavaroiden osalta vaadimme kuitin ja todistuksen näyttämistä. Soita ja kysy lisää!

Miten nopeasti laina hoituu?

Siihen kuluu harvoin viittä minuuttia kauempaa! Kun tavarasta on tehty arvio, kirjoitamme lainatodistuksen ja saat rahat heti käteesi. Pantti laitetaan sitten huolella säilytykseen. Panttina olevat tavarat ovat vakuutettuja panttilainalainsäädännön mukaisesti. Kaikki lainoja ja asiakkaita koskevat tiedot ovat luonnollisesti luottamuksellisia.

Kuinka pitkä laina-aika voi olla?

Kaikissa lainoissa on 4 kuukauden laina-aika, mutta pantin voi lunastaa koska tahansa sinä aikana. Kun 4 kuukautta on kulunut, voi lainan uudistaa maksamalla kertyneen koron. Uusi lainajakso alkaa sitten kyseisestä päivästä. Toinen mahdollisuus on maksaa korko ja samalla maksaa takaisin osa lainasta. Saat itse päättää miten suuren osuuden haluat maksaa takaisin.

Kuka saa lainata?

Kaikki, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta ja voivat näyttää voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, SIS-henkilökortti tai EU-passi), ovat tervetulleita lainaamaan meiltä.

Mitä se maksaa?

Lainan korko:

Laina 5000:- kruunuun asti 3,50% kuukaudessa
Laina 5001 - 10 000:- kruunua 3,25% kuukaudessa
Laina 10 001 - 25 000:- kruunua 2,75% kuukaudessa
Laina yli 25 000:- kruunua 2,25% kuukaudessa*

Esimerkki:

1 500:- kruunun lainaaminen kolmen kuukauden ajaksi maksaa 158:-
10 000:- kruunun lainaaminen kolmen kuukauden ajaksi maksaa 1013:-

Korko lasketaan kustakin alkaneesta kuukaudesta.
Korko on vähennyskelpoinen ja siitä ilmoitetaan veroviranomaisille.

Käsittelymaksu lunastuksen ja lainan uudistamisen yhteydessä: 40:-
Maksu kadonneesta lainatodistuksesta: 45:-
Maksu lainan uudistamisesta postitse: 45:-

*Suora korko, tai siis sama korko ensimmäisestä kruunusta alkaen.

FinnishFinnish SwedishSwedish
EnglishEnglish