Lainaa turvallisesti ja viisaasti itseltäsi!

Tervetuloa pohjoismaiden nykyaikaisimpaan panttilainaamoon.

Pantbanken Sverige tarjoaa nopeaa ja helppoa lainaa arvoesineistäsi. Yritys on perustettu 1866, ja on pohjoismaiden vanhin ja suurin panttilainayritys. Yhteensä 17 konttoria etelän Malmöstä pohjoisen Uumajaan, sekä kolme konttoria Helsingissä ja Vantaalla, tarjoavat asiakkailleen aina ilmaisen arvioinnin ja luotettavaa lainaa. Voit myös lainata suoraan web-pohjaisesta panttilainaamosta vuorokauden ympäri.

Mitä lainanvakuudeksi?

Voit saada lainaa lähes kaikista esineistä joilla on jälleenmyyntiarvoa panttilainaamossa. Mottomme on, että kaikki on mahdollista! Yleisimmät lainat tehdään kullasta, timanteista ja muista jalokivistä, hopeaesineistä, kelloista, soittimista, taiteesta ja antiikista. Joihinkin esineisiin vaadimme sertifikaatin tai ostokuitin. Vieraile konttoreissamme, soita tai lähetä sähköpostia mikäli teille on kysyttävää lainauksesta.

Kauanko siinä kestää?

Yleensä lainaus ei kestä viittä minuuttia kauempaa. Ensin arvioimme esineen, jonka jälkeen rekisteröimme lainan järjestelmäämme. Sinä saat lainasta panttikuitin. Esineesi pakataan varastoomme jossa se odottaa laina-ajan vakuutettuna, panttilainauslain mukaisesti. 

Kuinka pitkä laina-aika on?

Laina erääntyy neljän kuukauden kuluttua, johon lisätään kahden kuukauden lakisääteinen lisäaika. Voit lunastaa lainasi milloin vain laina-ajan sisällä. Voit myös jatkaa laina-aikaa maksamalla kertyneet korot ja toimitusmaksun. Uusi laina-aika alkaa siitä päivästä kun maksat lainan kulut. 

Kuka saa lainata?

Kaikki yli 18-vuotiaat Ruotsin henkilötunnuksilla, ovat tervetulleita lainaamaan meiltä! 

Kuinka paljon lainaus maksaa?

Maksat korkoa lainastasi aivan kuin tavallisessa pankissa. Lainakustannukset vaihtelevat hieman konttorista riippuen. Paina tästä nähdäksesi tarkat palveluhinnastot eri konttoreissamme.

Saadaksesi lisätietoa panttilainaamoistamme Suomessa, vieraile osoitteessa: www.suomenpanttilaina.fi

Huomaa, että korko maksetaan jokaiselta alkavalta kuukaudelta, johon lisätään toimitusmaksu. Korko on vähennyskelpoinen, joten voit lisätä sen ilmoitukseesi.